Beslutsångest

Åhåååååååå, har jag gjort mig helt klar för fest, men nu börjar jag ångra mig. Va fan ska jag festa för?  Kommer hinna strunta i festen innan alla andra är klara. Suuuuuuuuuuuuuuuck. Varför kan jag aldrig bestämma mig? Nu måste jag festa för annars har jag gjort mig klar i onödan. Blääääääääääääää. Hoppas att ni har ball iaf.

Google analytics

Här är ni. Lite spännande är det. Har äntligen fått tummen ur och skaffat analytics.




I kväll. Fest eller lugna gatan? Den som lever får se. Jag är så jävla osugen på att vara full. Jag vill gå ut och äta och dricka rödvin. Calles i Skellefteå typ. I juni och framåt blir det massa sånt, hör ni det Skelleftebor (nu vet jag ju att ni läser det här)? Nu ska jag på stan och köpa vin och naturgodis, så är jag redo för allt. Heeeejrå.

Liebe

Jag är också kär i Niklas Wahlgren! Jävla jävla skit!

Nu ska jag avreagera mig med lite beachvolley och därefter ska jag äta godis som fan.

Lalalalalalalalalalalala

Slutspel lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

De där orden som inte fanns

Jag tror inte på det där. Att min prins ska stå i ett hörn på Spy bar eller i lilla baren på Riche. Jag gjorde nog det förut innan jag visste bättre. Det finns så många runt omkring mig som är med någon bara för att slippa att inte vara med någon. Som inte känner som jag gör. Jag skulle aldrig kunna vara med någon bara för att det var trevligt. Det måste finnas något där som river sönder mig inombords av spänning och nyfikenhet och förälskelse. Annars kan det vara. Vad är vitsen med att ligga på någons mage och rita små djur om man inte innerst inne hoppas på att alltid få göra det?


Michaela Forni


Så jävla sant. Precis det där har jag alltid velat säga. Jag står här ensam, men jag är så förbannat jävla nöjd över att jag står här ensam när jag ser på dem som bara helt enkelt inte fixar att vara ensamma. Nä, äkta vara eller tom kasse är min musik. 

Garderobssale

Ja, jag sa ju att jag skulle fira i dag. Firar gör jag genom att köpa ett par apsnygga byxor med skinndetaljer från Nelly. Mjao. Det här med att googla rabattkuponger är ju paradiset. Och, jag fick en gratis godisklubba!

Hm, som ni kanske hör så har jag lite av internetshoppingmani. Och, jag har en känsla av att det beroendet inte kommer att försvinna under det närmaste decenniet. Så, that's way min garderob (och mitt rum, men det är typ desamma då 50% av min garderob befinner sig på villovägar...) ska rensas i morgon! Och that's why det vankas garderobssale hemma hos mig! Vad säger ni? Måndag? 19.00? Jag bjuder på fika? 5% rabatt för varje 200:-? Öppet för övriga att också ta med kläder?

Anmälan under kommentarer. Är ni intresserade så kör vi så att det ryker!

Inte för att jag är sugen men...

I morgon är det torsdag. I övermorgon är det fredag. På fredagar får man äta godis.

My high


Klirr i kassan

Wohoooo, nu är det goda tider! Jag är stenrik (eller i alla fall om man jämför med de typ 0 kr jag nyss hade...)! Här ska firas!!! 3000 spänn för folkparksjobbet, halleluja så jävla värt! Åh vad jag längtar efter att jobba och tjäna massvis med stålar!!! Men snart väntar psyket i sommar igen! Härlig att redan vara lovad jobb! Nu väntar jag bara på ersättningspengarna för Uganda sen är jag ett bergatroll!

Nu blir det gympa och kursintroduktion! Solen skiner och smilet går typ upp till öronen!

Nattalåt

Så jävla vacker låt. Och att Strömstedt är Gud är ju ingen nyhet. Nu ska jag duscha och sova. Sleep tigth.


Idolprofil




GW om Toni Alldén:
"Han är inte tillräckligt tokig för att vara tokig i lagens mening,
men han kan ju vara ganska tokig ändå
."

Bättre sent än aldrig?

Nu ska jag äntligen anta utmaningen som jag fått gånger två. Som ni säkert inte missat så har jag varit hemma i Skell en hel del på sistone, så därav har det inte blivit av tidigare. Anyway, här är den sjätte bilden i min sjätte mapp.



Det visade sig vara en mindre spännande bild, men från en betydligt mer spännande resa - det vill säga Alpernaresan för ganska precis ett år sedan. En helt underbar och obeskrivlig resa. Jag är så sjukt lyckligt lottad som fick göra mina två drömresor (snowboardresa och Afrikaresa) under ett och samma år. Den här bilden är tagen i St. Anton under resans andra dag. Därefter åkte vi vidare till helt underbara Zillertal för en dryg veckas åkande. Och jag kommer inte på något bättre att säga än att JAG VILL TILLBAKA NU!

Fettisdag

Alltså jag fattar inte varför jag är så jävla sugen på semlor? Jag tycker inte ens om semlor!
Jag var sugen på semlor förra helgen, och då fick jag en av mamma, men det var inte särskilt gott. Lika förbannat sitter jag nu här och suktar efter semlor igen. Varför? Jag vet inte... MEN GE MIG EN JÄVLA SEMLA, NU!

Skell

fest.it.is.nu



Haha inte i går!


...Vilken underbar dag!

Godmorgon världen! Då var det dags igen då! Knappa fyra timmars sömn och nu börjar min resa mot Skellefteå. Jag skulle inte säga att jag är pigg som en lärka (det kommer senare i dag!), men jag var riktigt städad i går så jag är småtrött bara. Nu längtar jag tills jag får kura ihop mig på bussen och sussa två timmar till. Dags att röra på sig! Festen börjar tydligen klockan 14. Hoppas att ni (också!) får kul i kväll!


Schema

I kväll:

Fest (Note so self: hemma senast 03!!! Kom ihåg!!!)


I morgon:

Uppstigning 06.30 Buss till Vasaplan, vidare till Skell, vidare till Sunnanå ( kan någon förklara för mig varför Umedalenbussen kommer till Vasaplan samtidigt som bussen går till Skell och varför Sunnanåbussen går från Skellcentrum samtidigt som min buss landar där? Tack så jävla mkt för att jag måste spendera massa dötid för att jag inte kommer kunna ta de bussarna! Hemma vid 10.30

På plats för fest (inklusive översovning i byastuga) senast 15.00


Söndag:

Hemfärd från byastugan (No to self: get up!)

Sooooooooooooooooooooooooooooooova.

Plugga gånger tusen.


Måndag:


Morgonbussen till Umeå

Redovisningar 8-16


Tisdag:

Hemtenta 9-15



Slutsats:

Två balla kvällar och därefter...helvetet! Ni kommer nog inte se så mycket av mig de kommande dagarna! Så puss så länge!

Motivate me

Nu: Spinning med Ida (Halleluja!)

Belöning: Mys med Mathilda, Luca mfl, inklusive latte och muffins

You tell me

If we're gonna make this work
You gotta let me inside even though it hurts
Don't hide the broken parts that I need to see
Like it or not it's the way it's gotta be
You gotta love yourself if you can ever love me




Jetsettare på maskerad

Alltså 2000-talets mest missbrukade ord måste vara "värdegrund". Det går inte att titta på nyheterna, debattprogram eller något annat jävla program heller för den delen, utan att mötas av begreppet värdegrund. Jag blir så jävla less! Värdegrund är en jävla täckmantel för etiska grundvalar som man inte vill gå in på. Slänger man ur sig att "vi har en annan värdegrund" så slipper man klä sina spelregler i ord, då ska allmänheten blint anta att verksamheten (eller va fan det nu är frågan om) arbetar på en vettig grund. Jo just det. Så är sällan fallet. I värdegrund kan man gömma tonvis med fördomar, diskrimineringsformer eller va fan som helst. Se bara på malmöpoliserna, till exempel. De har säkert en sjuhelvetes fin värdegrund, men vad spelar det för jävla roll med några fina ord på ett papper när enskilda snutar ändå luktar bajs ur munnen. Nä, lägg av med maskeraden och fram med korten på bordet istället. Det finns ingen anledning att dra ner persiennerna för fönstren om man inte har någonting att dölja.


Nu: Iskall promenad följt av grupparbete.

Elin 2005-10-05

[...] Kärlek en flygandemattafärd utan luftburna p-platser[...]
Kärlek är en tvättlina över oskyld eld [...]
Kärlek är den skickligaste glasblåsares verk, bländande vackert men skrämmande skört,
Kärlek är en berg- och dalbana genom rosenröda solglasögon


Old, but still...


Snark

I går la jag mig klockan nio. I dag funderar jag på åtta. Tröttheten blev inte bättre av indienkäket mamsen bjussade på. Funderar på om jag kan sova några av helgens timmar i förväg, vad tror ni? Och på tal om det så har jag varit på systemet i dag, och anledningen till detta är inte att jag tror att alkoholen är godare i Umeå än Skellefteå och att jag därav tänker släpa med det på bussen norrut....

Måste läsas

Om någon planerar att köpa en present till mig så vill jag ha den här



Få saker har under årtusendena väckt så motstridiga känslor och hetsiga diskussioner som försäljningen av sexuella tjänster.
 

Svenska prostituerade betraktas som offer och skyddas av sexköpslagen. Tyska prostituerade ses som yrkeskvinnor och är verksamma i lagliga bordeller. Hur kommer det sig att dessa två likartade samhällen har så radikalt olika prostitutionspolitik?
 

Idéhistorikern Susanne Dodillet har sökt svaret i tidnings­ artiklar, lagförslag, riksdagsdebatter och forskningsrapporter; särskilt har hon intresserat sig för hur välfärdsstaten, feminismen och religionen uppfattas i de båda länderna.
 

Är sex arbete? berättar om moralism och pragmatism i de politiska insatserna, om hur tyska hemmafruar och prostitu erade organiserade sig tillsammans, och om hur debattens själva huvud­personer ofta har osynliggjorts.
 

Avslutningsvis ger Susanne Dodillet även ett eget förslag på hur kvinnoför trycket inom prostitutionen skall kunna bekämpas.
 
Är sex arbete? är rekommenderad läsning för var och en som intresserar sig för frågan om prostitutionen och obligatorisk för den som vill delta i debatten.


Susanne Dodillet är född i Tyskland och bosatt i Sverige. Hon är verksam som idéhistoriker vid Göteborgs universitet och Södertörns högskola. Är sex arbete? är hennes doktorsavhandling.


Grymt spännande diskussion! Måste läsas snarast!


Back on track

Särdärja! Då var man "hemma" i Umeå igen då. Helgen har varit späckfull med att träffa vänner, träffa släkten och att jobba  med melodifestivalen. Jobbet var riktigt kul faktiskt! Mestadels stod jag i baren vilket är riktigt kul. Åh, vad jag skulle vilja utbilda mig till bartender! De som känner mig vet att jag inte tycker om att göra saker som jag inte kan (är bäst på, haha). Men man kan ju inte göra allt! Fick servera en del höjdare och känd från tv-faces i alla fall, synd bara att ,man tyckte att det var häftigt när man var fjorton, och mindre häftigt i dagsläget... Annars hade jag skrutit som bara den!



Förra jobbtillfället. I helgen hade jag en sjuhelvetes ful scarf!


Nu väntar en rätt slapp skolvecka i Umeå innan det är dags för fest i Skellefteå till helgen igen! I kväll blir det middag med mamma på stan då hon är i Umeå och jobbar. På torsdag och fredag ska vi ha samverkan med polisstudenterna (och det är tydligen då jag ska hitta min blivande man enligt de i min närhet, hmpf säger jag!), och det kan ju bli spännande. Fredag skulle jag egentligen åka hem innan Marie började peppa för Umeå Open kick off nu på fredag. Alltså funderar jag nu på att festa på fredag, åka hem till Skellefteå på lördagmorgon och där befinna mig på fest redan klockan 14. Hm, låter helt idiotiskt egentligen, men kul. Dock låter det mer som Elin 16 än Elin 21. Meeeeeeen, den som lever får se. Jag har ju några dagar på mig att ta ett beslut!

Saturday night

VARFÖR VILL INGEN UT OCH SVIRA I SKELL I KVÄLL? OM NÅN ÄR SUGEN SÅ RING MIG OMEDEL!

Bad times for plånkan, good times for me?

Alltså Elin Pettersson och Tradera är inte en bra kombo! INTE! I dag klickade jag hem en urgullig tröja, men det var egentligen inte mitt fel för den skrek att jag var tvungen? Hmpf. Okej, det hade inte varit så farligt i sig. Tyvärr så har jag hunnit handla en tjocktröja, en kavaj (med tillhörande fula byxor), en tshirt och en pälsväst tidigare i dag. Plus två bussresor, godis till filmstund med Terran och en Waynesmiddag med syrran. När blev jag miljonär? Äsch. Jag tröstar mig med att kavajen, byxorna och tröjan gick på 70 pix sammanlagt (second hand, mitt andra hem) och att även pälsvästen var på rea. Då är det okej, eller hur?

Nu har jag haft syjunta med mamma och syrran. Eller rättare sagt, jag har satt dem i arbete. Mamma fick snabblaga en tröja, syrran fick hjälpa till med designplanering av jeansen (de generna fick hon, inte jag) och jag har sytt ut axelvaddarna på en kavaj samt provslaktat ett par gamla jeans. Så, jag försöker ändå keep it cheap! Att trasha ett par gamla jeans är trots allt pluspoäng jämfört med att köpa ett par för 700. Det gjorde nämligen syrran, samma jeans som jag provat tidigare. Så, jag är inte genomdålig?

Nu ska jag ta mig en dusch och hoppa i säng. I morgon blir det jobb 15.30- ca 03 och även på lördag väntar jobb (Är lika med att jag har tjänat ihop till dagens synder...). Men lördagkväll, då jävlar ska vi slå klackarna i taket! Ingen bangar! Jag måste ju få tillfälle att använda alla jävla kläder!

Rådfrågning

Har bestämt mig för att go nuts på ett par ljusa jeans och trasha dem lite inför våren. Har all tid i världen just nu, så det passar utmärkt med lite pyssel. Problemet är att jag inte kan bestämma mig för om jag ska köra på den gamla godingen lagom är bäst eller om jag ska våga mig på en galen version à la 2009, någon som har en åsikt?


Safe




Wild and crazy



Nu väntar sängen. Stan imorron. Godernatt!

Skellkväll

Förresten, någon som ska göra Skellefteås gator osäkra på lördag? Eventuellt jobbar jag inte så länge då, och i så fall är jag up for allt som innehåller promille! Hör av er!

 

Good old times!

Det här är min hemstad (och jag kunde inte vara mer stolt!)

Vet ni, jag kunde inte hålla mig. Jag blev lite förälskad i bilderna från i morse. Helt otroligt att det kan bli så fina bilder med en simpelmobilkamera (drog inte med mig min kamera hem, hade tänkt sno föräldrarnas men den har pappa tappat på flyget, Arlanda, Schweiz, Österrike eller gud vet var...)! Så nu har jag lekt lite med de 20 finaste bilderna i Word (haha, vilket skämt). Och det roligaste är att jag blev tvungen att print screena alla bilderna då det blir jävligt pixtligt när man kopar in i word. Meeeen, nu är det gjort. Jag har inget mer spännande för mig såhär på kvällskvisten. Så här får ni ett bildspel i underbara Skellefteås ära. Detta till ljudet av Säkert!:s cover på the Wannadies "My hometown" som förövrigt också är en låt i Skellefteås ära av att grymt Skellefteåband, omnågon nu skulle missat det! Så, enjoy!










































Platsen i mitt hjärta





Älskade, älskade Skellefteå. I juni blir jag stolt invånare igen.


Hemma i Skellefteå igen, alltså. Surprisade mamma och pappa med att komma hem några dagar tidigare än vad de hade räknat med. Så nu satsar jag på lång(!)helg här hemma. Mamma skulle hämta pappa på flyget i går (han har varit två veckor i Alperna, på samma ställe som vi var för ett år sedan) så jag överraskade mamma med att stå ute vid bilen och vänta när det var dags för avfärd mot flygplatsen. Jag skrämde halverst ihjäl henne, kan jag meddela. Pappa blev också väldigt förvånad när jag möte upp i ankomsthallen. Kul kul, och härligt att vara hemma.

Morgonen har jag ägnat åt att mysa med syrrans katter och att ta en promenad runt broarna. Helt underbart, Umeå kan verkligen slänga sig i väggen! Nu vet jag varför jag älskar Skellefteå! Det är dryga 20 grader kallt ute, och strålande sol! Mobilkameran fick hänga med så det blev en hel del bilder! Dock sitter jag vid mampaps dator så bildredigering får vänta tills jag kommer tillbaka till Umeå, men jag bjuder på två bilder som gör sig rätt bra oredigarede!

Nu ska jag iväg till Terran och mysa med henne och Holly. Vi ska mysa i soffan och se Rena Rama Rolf säsong 3, timme ut och timme in. På vilket sätt kan man bättre spendera en onsdagafton/kväll? Nä, jag menar ju det. 

Meningslösa måndag

Blääääk vilken värdelös och tråkig dag. Fattar inte varför jag stigit upp i dag. Fattar inte varför jag tänker pallra mig på föreläsning. Fattar inte varför jag inte skiter i allt och kryper ner under täcket och gömmer mig. Inget känns jobbigt och inget känns toppen, allt känns som en meningslös jävla gråskala. Blääääääääk igen.


En stund i rampljuset

En grymt fin tjej som betyder otroligt mycket för mig! Kanske den enda som jag kan prata med om allt! Vet inte vad jag skulle göra utan dig, Lumberg! 






Jag är kär

Klicka för att se nästa bild

Jag har kommit på att jag vill ha en liten kisse. Har just skickat ett mail till mamma för att börja övertalningen i tid. Kanske att det blir en kisse när jag flyttar från Umeå. Myyyyyyyyyyyyyyyyys.

Nu är det andra bullar


Dags att dra och skaka sina lurviga! Hasta la vista i dimman, darlings!


Different shades of bullar

Blääääk. Jag är trött som aldrig förr och verkar ha fastnat i soffan! I kväll är det fest, och det kommer bli tiptop, men en förutsättning är förstås att jag hoppar in i duschen samt tar tag i min nyvakna, inte allt för stunning, look! Men det känns aaavlägset...

Mamma har ringt och berättat att hon köpt en superfin tröja som jag önskat mig från Stocklahoma, och Ida har just servat mig en kopp kaffe, så nu ska jag svälja dagens positiva inslag samt lite koffein och därefter ska det bli andra bullar! (Fast, va fan, jag hade hellre suttit kvar framför top model och ätit bullar!)

Insight into my flaws

Why do they make it hard to love you
Why can't they even start to try
'Cause now I feel a bridge is burning
And all the smoke is in my eyes

I realize I never let them know me
I always want to be right
Took a mistake to really show me
Exactly what they were like

Why do I try to make them happy
Why am I always playing nice
It isn't easy trying to tell you
Exactly what is on my mind

I've been wrong but I've been changing
I've been wondering what to do
Here I am alone and waiting for you



Ge mig hektiskt, baby

Spännande dag i dag! Eftersom min nuvarande kurs bara består av ledig, ledig och...ledig(!) så har jag faktiskt anmält mig på en simuleringsövning i dag! Inte(!) likt mig. Jag hatar verkligen teater. Eller nä nu ljuger jag, vi gjorde en musikal när jag gick i nian och det var bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Vad jag menar är att jag är för feg för att spela teater. Jag är alldeles för kontrollerad och alldeles för lite freaked out. Och att bjuda på sig själv existerar inte i min värld. Men, man måste väl utmana sig själv ibland?!

Jag diggar läraren som håller i simuleringen, och om hon säger att det är en bra övning så tror jag henne. Jag har aldrig provat simulering, och jag antar att det kan vara lärorikt att ha provat det eftersom det på senaste har blivit en så populär inlärnings- och utvecklingsmetod. Så i dag tänker jag svälja min stolthet och gå bananer (eller det är mitt mål i alla fall, troligen kommer jag att stå i ett hörn och önska att jag kunde sjunka genom jorden...). Man måste ju våga för att vinna?

Efter plugget blir det step dance (Idos ska med, lovely, mer träningskompisar åt Elin!) och därefter ska jag baka en mumsig efterrätt eftersom jag är bjuden på finmiddag hos Isa (long time no see!). Det här kommer att bli en riktigt bra dag! Gomorron!

Stand still, look pretty



Kom på att jag måste lägga upp den här underbara låten. Efter Afrikaresan, där vi bokstavligen spelade sönder den, har den kommit att betyda väldigt mycket för mig. Väl hemma så skapar den så många underbara återblickar! Vilken fantastisk resa! Och det bästa med låten är att den symboliserar så mycket av i-land vs. u-land. Det är spännande att möta en kultur där människorna tror att vi som har det gott ställt ekonomiskt lever i något som är jämställbart med paradiset, och det är ju inte riktigt sanningen, va. "Lyxlivet" har också sina svarta hål. Så den här låten skulle jag vilja spela för Ugandas befolkning. Inte för att bevisa att jag har det sämre, eller ens lika svårt, som dem, men för att påtala att jag för den sakens skull inte har det så jäkla bananskal alltid. Så, lyssna och njut. Och se och njut också, för den delen, det är inte alla brudar som, utseendemässigt, är lika lyckligt lottade som Sophia Bush!

Förresten så var det en väldigt lyckad shoppingrunda på Ersboda i eftermiddag. Min raid på Kupan och Myrorna resulterade i en lusekofta, en t-shirt och ett skärp till en totalsumma av 116 pix. Det kallar jag budgetshopping! Nä nu ska jag förlora mig i Efterlyst som i kväll tar upp Johannamordet, som tydligen ses som ett av de mest bestialiska i Sveriges mordhistoria. Huvvaligen. Jag må ha det tufft ibland, men jag har det definitivt inte värst.

Dimmiga dagar, det var bra dagar, men vad fanns det att se klart?

Nu ska jag iväg på skolan en snabbis för lite grupparbete. Därefter ska jag och Emma ta en promenad till Ersboda och springa på second hand. Yey! Det känns som rätt prisklass just nu! Dock röstar jag för att vädret ska bli bättre! So long!

There's things you need to hear, so turn off your tears and listen


Ris och ros

Dagens ros går till det fin fina vädret som sprider glädje genom kropp och knopp

Dagens ris går tveklöst till IKSU som har flyttat fram step dance-passet tio minuter så att undertecknad missar ännu lite mer av Top Model. DET BORDE VARA OLAGLIGT. TOP MODEL ÄR HELIGT.


Ankor






Nothing new

Nu: Morgonprom med Emma och Elvis




Soligt i dag






Maggie vaknar på balkongen

Nu: Maggie vaknar på balkongen. Filmen som vann en guldbagge för bästa dokumentär vid senaste galan. Verkar läckert som fan. Om jag fortstått det rätt så handlar det om en invandrad kvinna som på ett väldigt personligt sätt skildrar de kulturkrockar hon stöter på. Grymt spännande då man som infödd svensk inte lägger märke till sin egen kultur. Så det är kvällens filmtips! 

Me myself and I, och lite till.

Alltså ibland blir jag lite rädd för mig själv. Jag har ett sjätte sinne. På allvar alltså. Personer som har känt mig länge vet om det, och tvivlar inte på det. Jag har vetat om att personer som inte ens umgås ska bli tillsammans, jag har som barn vetat vad som finns i paket utan anledning och jag har vetat att det var min telefonsignalerna från telefonen kom från min brevkompis som aldrig tidigare hade ringt. Med mera.

I dag satt jag i soffan nersjunken i en skolbok när jag fick en känsla av att någonting var fel. Fråga mig inte varför. Den första tanken som slog mig var "Varför har jag aldrig tidigare tänkt på att det borde vara större risk att det börjar brinna på Geografigränd eftersom det blivit en så omtalad brand?" Mina funderingar gick då kring huruvida diverse pyromaner skulle kunna hitta på att tutta på igen "för skojs skull" (förövrigt så funderar jag fortfarande på detta). Och därefter fick jag en känsla av att "Tänk om det brinner här?!". Det är heller inte ovanligt att jag blir paranoid. Och när jag blir det så måste jag kolla upp det som skapar paranoian. Därav stapplade jag ut i köket för att titta ut på innergården, och vad möts mina ögon av om inte en minibrandbil och pådressade brandmän! Och nog blev jag lite chockad alltid, för även om jag är medveten om mitt sjätte sinne så är det ju inte som att det dyker upp var och varannan dag!

Hur som helst så pallrade jag mig ner på gården för att fråga va fan som var i görningen. Lite orolig blir man ju med tanke på hur snabbt juldagsbranden käkade upp hela 2:an. Men det var lugnt den här gången. Tydligen hade någon sett rök från taket och ringt larmcentralen, men det är tydligen normalt att det ryker lite. Så nu är det bara att hålla tummarna för att brandmännen har gjort en riktig bedömning.

Mtt paranoida jag lever dock kvar och jag kommer nog ha en hel del svårigheter att somna i natt. Men det är ju bättre än att det brinner i alla fall. (Men jag blir lite less på mig själv när varje gång grannarna övanför stampar i golvet flyger upp då jag inbillar mig att det är elden som slår sönder fönster.)

Today's emotion



Det suger när ett beslut som borde vara rätt ändå känns så fel.

Du och jag men inte vi

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån... 

för så nära får ingen gå.



RSS 2.0