Spending time on a bus


(Till) synes

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

0 steps to perfection


Back to reality

Stockholm var nice för mig, bajs för min ekonomi dock. Men hur mycket kommer jag bry mig när jag rockar runt i mina nya snygga fodral? Ungefär lika mycket som min narkotikainnehavsmisstänkta ungdom kommer att bry sig om sockärringen Elin i morgon. Casearbetet 08.00. En riktigt utmaning. Nervositeten på topp.

I morgon är Dagen D, alltså. Dagen D står för död, det visste ni va?
Jag har inte hunnit gå med i donationsregistret, men donera mig till döende, inte till forskning. Bränn resterna och sprid min aska över Skellefteälven. Mina ekonomiska tillgångar tillfaller tredelat på mamma, pappa och min syster. Med undantag av mina nya snygga kläder som tillfaller endast syrran som substitut för födelsedagspresenten som jag inte hunnit ge henne (Dagen S idag, vilket står för systembolaget, grattis grattis!) Blommor vid begravningen undanbedes, pengarna för detta skänkes istället till BRIS, i förhoppning om att dessa pengar kan ersätta en del av allt arbete jag hade förhoppningar om att kunna utföra. Jag kommer sakna er, men jag hälsar på från Nangijala. Älskar er. Må jag vila i frid.

Much up

Hejdå Borgafjäll
Hej Umeå
Hejdå Umeå
Hej Stockholm

Jag gillare här!

I morgon 05.27









Borgafjäll tidigt i morgon. Frihet. Dags att hoppa i säng alltså. TREVLIG PÅSK!

Shoemania

Kan det bli slutet av april nån jävla gång?!



KOM IN, KOM IN, KOM IN, KOM IIIIIIIIIIIN!


And I don't know what it means to be dying just to live

Det är mycket ups and downs just nu, men det är det i och för sig alltid. Men mest just nu är det funderingar kring vad jag vill göra med livet, på dess alla plan. Inte fan är det lätt. En grej som jag vet att jag vill göra är att köpa en gitarr (sno mammas?) och lära mig lira utav bara helvete. Och inte ge upp. Det jag helst av allt vill göra just nu är att sitta i skräddarställning på en sandstrand, se solen gå ner och plinka fram låten nedan på gehör samt köra stämsång till tillsammans med underbara vänner. Det skulle slå allt. Musik gör mig så jävla lycklig.






Det jag ska göra just nu är däremot att dra på fest hos Terran och Simon, och det är inte så jävla fel det heller (även om jag är så sjukt less på fulla, patetiska människor). Morsan ska bara komma hem först så att vi får oss nå käk. Har just sms-hotat henne med att jag tänker anmäla henne för försummelse om hon inte kommer hem så att vi får styra upp lite middag. Det kanske låter tufft, men hey, jag är faktiskt bara 21 i två månader till och tills dess tänker jag minsann utnyttja mina juridiska rättigheter fullt ut!

RSS 2.0