Även solen har sina fläckar

Alltså, jag har just kommit på nackdelen med inlines. Och det är en fet nackdel. Nackdelen är att det finns en risk (ännu oklart hur stor) att det fastnar en sten (eller eventuellt annan skit) mellan hjulet och skon när du är en bra bit hemifrån. Händer detta så resulterar det i att du får klampa hem i bara strumporna (okej, du behöver ju inte klä av dig på resten av kroppen men... ah, ni fattar vad jag menar...) och med inlinesen i handen. Jag kan upplysa er om att detta är relativt(?) pinsamt! Hela grejen skriker ju liksom mina-fötter-orkade-inte-mer-så-nu-måste-jag-gå-hem eller oj-jag-ramlade-och-slog-mig-och-kan-inte-åka-mer. Aja, värre saker kan ju hända? Kanske får man vara glad åt att det hände i dag, en kilometer hemfrån och inte i går på Marieberg!

Men skam den som ger sig, vet ni! Efter att ha promenerat hem så drog jag fram skruvmejsel och grejade problemet! Och därefter utmanade jag ödet och gav jag mig ut igen!  Och jag vann! Dessutom fick jag revansch på kvinnan med tvättkorgen som tittade snett på min när jag klampade in i trappuppgången i bara strumporna, men som tio minuter senare såg rätt skamsen ut när jag skrillade förbi henne i högsta fart!

Förövrigt så var mötet med Marie motionsrundans guldklimp! Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att hon aldrig sett ett par inlines förut, hennes kommentar "Men vad är det du åker på?!" fick mina säkert 5-åriga inlines att låta som någon nymodighet från Mars! Och inte blev det bättre av att hon tog till mormorsrösten och avslutade konversationen med "Elin, var rädd om dig nu!!... Hon är för rolig den där Marie!

Nu: Desperata husfruar och husman med Kalles randiga med ägg
(Haha, märke ni det omedvetna skämtet?) 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hahhaha alltså Marie är för rolig :P jag hade velat se henne på ett par inlines!

2008-09-24 @ 17:37:21
URL: http://idmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0